Gå til hovedinnhold Gå til søk

Skal din bedrift rekruttere nye medarbeidere?

Våre rådgivere søker aktivt etter kandidater som passer nettopp dine behov. Vi arbeider strukturert, og kartlegger markedet systematisk.

Vårt fokus er kvalitetssikring av rekrutteringsprosessen slik at den både oppleves profesjonell for kandidatene, og du som kunde ivaretar ditt merkenavn og omdømme. Diskret tilnærming og konfidensiell prosess er en trygghet for deg og potensielle kandidater.

«Din Personalpartner bistår bedrifter med å finne rett person til rett plass»

Kartlegging av kompetanse

For at din bedrift skal få den rette kandidaten, er en grundig vurdering av behov, ansvar og oppgaver som skal dekkes vesentlig. Din Personalpartner hjelper bedrifter med å utvikle en rekrutteringsstrategi som er tilpasset deres behov.

Dette inkluderer:

  • identifisere stillingskrav og ansvarsområder
  • utvikle stillingsbeskrivelser
  • definere kandidatprofiler

Annonsering

En god annonsering tiltrekker seg aktive søkere. Vi i din Personalpartner sørger for at din bedrift optimaliserer annonseringsstrategien slik at også kvalifiserte kandidater som ikke aktivt søker jobb blir interessert.

Dette gjør vi blant annet ved:

  • utarbeidelse av annonsetekst
  • utlysning i treffsikre fora
  • å vurdere kandidater fra egen kompetansebank

Utvelgelse

Utvelgelsesprosessen er både tid- og ressurskrevende for bedriftene, likevel et essensielt steg mot å lande den perfekte kandidaten for stillingen. Din Personalpartner bistår bedrifter med en systematisk utvelgelsesprosess som håndterer både søkernes og bedriftenes interesser.

Dette inkluderer:

  • screening av kandidater og førstegangsintervju
  • koordinering og deltakelse på intervju
  • besvare henvendelser under hele prosessen

Ansettelse

Når avgjørelsen skal tas, vil vi i Din Personalpartner gi din bedrift vår anbefaling om rett kandidat basert på en objektiv og kvalitetssikker måte. Vi kan også bistå med referanseintervju for å verifisere kandidatens kvalifikasjoner, erfaring og pålitelighet.

Vi følger deg og din bedrift opp etter ansettelse for å sikre rett person til rett jobb.

Onboarding

Når riktig kandidat er funnet, kan Din Personalpartner bistå med onboardingsprosessen for den nyansatte. Dette inkluderer introduksjon til bedriftens kultur, opplæring og tilpasning til arbeidsmiljøet. Vi følger opp den nyansatte sammen med bedriften for å sikre en jevn integrering mot en vellykket rekrutteringsprosess.

Som kunde kan du velge selv om du vil ha hjelp til deler av prosessen, eller om vi skal ta hånd om hele. Vi skreddersyr våre løsninger etter ditt behov.

Våre rådgivere er godkjente rekrutterere ihht DNVs kompetansestandard for Rekrutteringspersonell. Din Personalpartner benytter sertifiserte arbeidspsykologiske tester; Assesio MAP og MATRIGMA.

Vi kjenner markedet godt, og har et betydelig nettverk både innenfor privat og offentlig sektor. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!