Gå til hovedinnhold Gå til søk

SHA-Koordintator

Lær om koordinering av sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) på byggeplassen. Dette kurset er tilpasset alle som har en rolle i bygge- og anleggsprosjekter, eller som skal arbeide med SHA og HMS der byggherreforskriftens krav blir anvendt.

Hovedfokuset i kurset er koordinatorens rolle, plikter, ansvar, muligheter og begrensninger. Men innholdet i kurset er også svært nyttig og relevant for de andre rollene som forskriften omfatter. Kurset er en naturlig fortsettelse av vårt Kurs i byggherreforskriften. De som ønsker det, kan derfor ta både «Kurs i Byggherreforskriften» og «SHA-koordinator» for å få fullt utbytte.

Målgruppe

  • Byggherrer, byggherrens representant og SHA-Koordinator (KU og KP)
  • Prosjektledere, anleggsledere, byggeledere, eiendomsutviklere o.a.
  • Verneombud og HMS-ledere
  • Prosjekterende, rådgivende ingeniører og arkitekter
  • Arbeidsgivere og enmannsbedrifter
  • Konsulenter, rådgivere o.a.

Krav til forkunnskaper

Det er ingen formelle krav til forkunnskaper, men for å få fullt utbytte av kurset bør man ha erfaring med HMS og SHA i byggeprosjekter eller ha tatt vårt “Kurs i byggherreforskriften” i forkant. Deltakerne må beherske norsk muntlig.

Praktisk informasjon

Kurset kan gjennomføres på PC, smarttelefon og nettbrett så lenge man har tilgang til internett. Etter endt kurs må man bestå en test for å få utstedt kursbevis.

Språk: Norsk

Estimert varighet: 1,5 timer

Kursprodusent: Tryggkurs

Pris: 3.450,-

Bestill kurs: post@dinpersonalpartner.no